Крал Чарлз III  ще продаде 12 състезателни коня от кралските

...
Крал Чарлз III  ще продаде 12 състезателни коня от кралските
Коментари Харесай

Чарлс III продава 12 от състезателните коне на Елизабет II

Крал Чарлз III  ще продаде 12 спортни коня от кралските конюшни. Елизабет II обичаше конни надбягвания и се занимаваше съществено с отглеждане на коне, на синът й явно не е наследил тази пристрастеност, пише Daily Mail.

Те ще бъдат продадени на търг от Tattersalls в Нюмаркет. Известно е, че два призови коня, наречени „ Много добър “ и " Любовни каузи “ ", ще бъдат продадени в този момент, а други коне скоро ще бъдат пуснати на търг. Трябва да се означи, че " Любовни каузи " завоюва конкуренцията в Гудууд два дни преди гибелта на кралицата.

Източник, непосредствен до конезавода Royal Sandringham в Норфолк, сподели, че има диалози за „ ограничение “ на развъждането в границите на три години, до момента в който най-после престане да бъде комерсиална активност.  " Кралският конезавод може да се трансформира в музей след три години. Би било същински позор ", споделя източникът пред изданието.

Сега в кралските конюшни в Сандрингам има 60 спортни коня и 38 кобили за разплод. 30-те жребчета, които се чакат през новата година, също ще бъдат продадени на висока цена, тъй като са последните жребчета, отглеждани от кралицата. Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия са изключително заинтригувани от продажбата на кралски коне.

Източникът също по този начин съобщи, че макар че крал Чарлз продава конете на кралицата, връзката сред кралското семейство и спортната промишленост ще продължи. „ Той желае да продължи традицията и връзката с Royal Ascot, само че не в същия мащаб като Нейно Величество, тъй като тя имаше същинска пристрастеност “, ​​каза човек от обкръжението на кралското семейство. Той добави, че някои от конете към този момент са били продадени като част от „ естественият равномерен преход “, обвързван с ръководството на сбирката. Кралицата е продавала към седем коня годишно, тъй че продажбата, планувана за този месец, съставлява доста нарастване на продажбите. Сега кралицата-консорт Камила дава отговор за конете. Кралица Елизабет е субсидирала големите настоящи разноски за заниманието си от персоналните си финанси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР